Dienstverlening

Verkeersregelaar

Één van de belangrijkste aspecten rondom een bouwproject, wegwerkzaamheden, een omleiding of evenement is: veiligheid. In het verkeer geldt dat verkeersdeelnemers bij tijdelijke verkeerssituaties op een veilige manier moeten worden begeleid. Als u verkeersregelaars van WOLF Solutions inzet, dan weet u zeker dat je te maken hebt met professionals. Wij hebben reeds jaren ervaring in welke verkeersituatie dan ook.

Toezichthouders

Met de inzet van toezichthouders zonder opsporingsbevoegdheid kunt u in veel gevallen een adequaat niveau van toezicht bereiken. Met deze toezichthouder bent u verzekerd van toezicht en bespaart u bovendien op de kosten.
Tevens kan een toezichthouder ook worden ingezet op een bouwplaats, deze houdt alles nauwkeurig in de gaten of alles verloopt conform de VCA-VOL regels, deze toezichthouder is in bezit van VCA-VOL en BHV.

Evenementen

Naast verkeersregelaars en toezichthouders bieden wij een totaalconcept als het gaat om evenementen. Al onze medewerkers hebben BHV en VCA-VOL, daarnaast zijn een aantal medewerkers in het bezit van een heftruckcertificaat zodat we van opbouw tot afbouw uw perfecte partner kunnen zijn !

Foto22

Machinisten

Naast onze ervaren heftruckchauffeurs hebben wij ook ervaring in het machinistenwerk, loonwerk en agrarische sector.
Denk hierbij aan machinisten voor trekker, shovel, kraan, wals en dumper. Wij hebben voor tal van opdrachtgevers al machinisten geleverd en de vraag naar meer is groot.


Management

Zoekt u tijdelijk een projectleider, coördinator, kwaliteitsmanager of iemand waar u gewoon eens mee kan sparren ? WOLF Solutions voorziet in tijdelijk management personeel. De ervaring is bij diverse werkgevers opgedaan.